اگر خود شما (یا فردی که پسورد وبلاگ را داشته است ) وبلاگ را حذف نکرده باشد وبلاگ توسط مدیریت پشتیبای نیلوبلاگ حذف نخواهد شد
.
برچسب: نویسنده: پشتیبانی نیلوبلاگ تاريخ: چهارشنبه 27 بهمن 1395 ساعت: 3:19